Pamokų laikas :

I pamoka 8.00 val.- 8.45 val.
Pertrauka 10 min.
II pamoka 8.55 val.- 9.40 val.
Pertrauka 10 min.
III pamoka 9.50 val.- 10.35 val.
Pertrauka 20 min.
IV pamoka 10.55 val.- 11.40 val.
Pertrauka 20 min.
V pamoka 12.00 val.- 12.45 val.
Pertrauka 10 min.
VI pamoka 12.55 val.- 13.40 val.
Pertrauka 10 min.
VII pamoka 13.50 val.- 14.35 val.